kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërko udhëtimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Veleshta Reisen

Mirë se erdhët te Kompania Veleshta Reisen

Veleshta Reisen është e specializuar për udhëtime Charter me Aeroplan nga Zvicra për në Maqedoni -(SHKUP dhe OHËR) si dhe për  Kosovë-Prishtinë.

Njëherit   Veleshta Reisen ju ofron edhe udhëtime komfore me autobusë në linjat e rregullta Zvicër - Maqedoni dhe anasjelltas. 

Call Center

CH Zürich

Tel.      +41 43 321 86 50
Mob.     +41 79 335 24 79
Fax.      +41 43 321 86 52
E-Mail.   info@veleshtareisen.comMKD Macedonia

Tel.      +389 46 - 780 098
Mob.     +389 70 - 936 580

Fax.      +389 46 - 780 098
E-Mail.   info@veleshtareisen.com


  SWISS   AIRLIFT  Edelweiss   ADRIA
© copy 2018 Veleshta Reisen | www.veleshtareisen.com | AGB | Kontakt | Impressum | booking system made by webkos booking system made by WEBKOS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.